מצרכים:
- מיכל שמנת מתוקה, מוקצפת
- 150 גרם שוקולד מריר 70% מוצקי קקאו
- חצי כוס חלב
אופן ההכנה:
- יש להקציף את השמנת המתוקה עם מטרפה, עד למרקם יציב אך טיפה נוזלי
- יש להמיס את השוקולד במיקרוגל. אם נשאר קצת שוקולד בתערובת המומסת, יש להשאיר אותו.
- יש להעביר את השוקולד החם אל הקצפת, ולערבב היטב
- יש להעביר את התערובת לכלי עם קצה משונן, ולהעביר לכוסות הגשה
- יש להכניס למקרר לחצי שעה
בתיאבון!
השתמש ב ← → (חצים) כדי לעבור בין התמונות