מצרכים:
- 150 גרם שוקולד מריר
- 150 גרם חמאה
- 2 ביצים
- 2 חלמונים
- חצי כוס סוכר
- רבע כוס קמח
- חפיסת שוקולד לבן
אופן ההכנה:
- יש לחמם תנור ל-180 מעלות
- יש להמיס את השוקולד והחמאה בקערה גדולה
- יש להוסיף את הביצים, החלמונים והסוכר לתערובת השוקולד והחמאה ולבחוש היטב
- יש להוסיף את הקמח לתערובת ושוב לבחוש עד שלא נראה קמח.
- יש ליצוק את התערובת לתבניות מאפינס משומנות ולהכניס לתנור ל-9 דקות בול! (לא יותר מ-9 דקות-דקה יותר תהפוך את הסופלה לעוד עוגה רגילה)
- יש להוציא את הסופלה בזהירות מהתבניות ולפזר מעט אבקת סוכר
* מומלץ להכניס 2 קוביות שוקולד לבן לאחר יציקת התערובת לתבנית.